Archive for Curs 2009-2010

II Aplec Puigventos

formiga

Sortida de 9,15 a 9,30 hores de l’aparcament del pavelló poliesportiu Salvador Boada

Activitats:

Es farà una visita comentada de l’entorn, que sortirà a les 8,45 hores (abans que l’aplec), dirigida a persones nouvingudes que no coneguin l’entorn natural d’Olesa.

El camí estarà senyalitzat amb els noms dels llocs i de la flora més representativa de l’entorn.

A l’arribada s’oferirà un esmorzar als assistents, amb embotit ofert per Carns Casals (Mercat Municipal) i fruita oferta per Fruites Jobé (Mercat Municipal).

Hi haurà una petita exposició de la col·lecció “Biodiversitat dels Països Catalans” de l’Obra Social de Caixa Catalunya.

Assistirem a l’alliberament d’algun rapinyaire per part de l’Associació Miloca (Amics del Centre de recuperació de Fauna de Torreferrussa).

Amenitzarem l’esmorzar amb un recull de sardanes de compositors locals vinculades a l’entorn natural i a Olesa (gravació oferta per l’entitat ACF Olesa Sardanista).

Hi haurà material perquè els nens puguin realitzar manualitats (dibuix, figures).

Què cal tenir en compte

Cal ser solidari amb la natura i no deixar rastres del nostre pas (A dalt hi haurà bosses per dipositar les deixalles).

Per motiu d’espai, no es permetrà estacionar vehicles a la zona de l’aplec.

L’organització no es fa responsable de qualsevol incident que es pugui donar durant l’activitat.

En cas de pluja, l’activitat s’aplaçarà al diumenge següent.

Per mes informació descarregat el  fulleto.

Itinerari

planolIIaplec

Puigventós

v La serra de Puigventós és un espai amb un gran valor patrimonial per la diversitat d’ambients naturals i per la seva situació, a la Serralada Prelitoral Catalana, entre la vall del Llobregat i el Vallès. És un espai natural de connexió entre les serres veïnes, un important corredor biològic de la serralada prelitoral. Amb el sostre als 594 metres d’altitud a la Creu de Saba, la serra s’estén fins al popular santuari de Sant Salvador de les Espases.

v

v Disposa d’una gran riquesa biològica. La gran varietat de roques que formen la serra (pissarres i esquists, calcàries, conglomerats, gresos i argiles) ha permès que facin vida diferents comunitats vegetals com rouredes, boscos de pi blanc i alzina, garrigues mediterrànies, prats sabanoides i comunitats vegetals de roquissars. Cadascun dels ambients esmentats té la seva fauna característica i adaptada. És especialment abundant la fauna mediterrània d’ambients oberts i secs.

v

v Entre la vegetació que podrem trobar en l’itinerari que hem previst, hi ha, entre d’altres, arbres com el pi blanc, roure, alzina, olivera, avellaner, arboç, ametller, garrofer, etc, i arbustos i plantes com el matabou, esbarzer, roldor, aladern, ginesta, esparreguera, herba de Sant Jordi, trèvol pudent, lligabosc, arítjol, herba pigotera, falzia roja, garric, argelaga, estepa blanca, blenera, lleteresa, bruc, matapoll, tàrrec, llentiscle, càdec, etc

Casal Setmana Santa

Estimats pares ,sscal

Com que el Casal Setmana Santa es un fet, us fem arribar el paper d’inscripció per totes aquelles famílies que ho necessiteu. Com a recordatori us adjuntem els preus i horaris del casal. El cobrament es realitzarà els primers dies del mes de març.

ACOLLIDA DE 8H A 9H 10€ /2€ ESPORÀDIC
MATÍ DE 9H A 13H 47 €
MATÍ AMB DINAR DE 9H A 15H 57.50€ + 16,88€
TOT EL DIA AMB DINAR DE 9H A 17H 67.50€ + 16,88€

Descarregueu el formulari per apuntar-vos.

Festa de Nadal

festanadalFamílies del CEIP Puigventós, el proper dia 13 de desembre a partir de les 11:30h celebrarem la Festa de Nadal a un espai diferent per a tots nosaltres, serà al local de la UEC situat al carrer Vall d’Aran s/n. En aquest espai segur que tots podrem gaudir d’una jornada de festa i activitats per petits i grans.

Vindrà el Patge Viu Viuuu!!! per recollir les cartes dels nens, dinarem tots plegats, tindrem animació amb la Akira, cantarem nadales i com a fi de festa realitzarem un super sorteig de regals. Si voleu podeu venir a la festa guarnits amb motius nadalencs.

Si voleu mes informació descarregueu el folleto oficial de la festa des de aquí.

FESTA DE NADAL 2009

L’AMPA

Castanyada, imatges

Us deixem unes imatges de la festa de la castanyada que varem celebrar conjuntament amb l’Escola el divendres passat.

Des de l’AMPA us agraïm la vostra participació.

1Castanyada2009
2Castanyada2009
3Castanyada2009
4Castanyada2009
5Castanyada2009
6Castanyada2009
7Castanyada2009

Fotos Inflabes Reciclatge

Els inflables del reciclatge ja han passat per la nostra escola, com va estar plovent tot el dia es varen muntar dins del gimnàs. No cal dir que va se tot un èxit.

L’AMPA

Feu clic en les imatges per ampliar-les.