Archive for Curs 2011-2012

Carta oberta d’agraïment als comerços i empreses

Des de la Junta de l’AMPA volem agrair l’ajut que vosaltres heu fet en la celebració de fi de curs realitzada a l’escola el passat dia 22 de Juny.

Per nosaltres es molt important aquesta celebració ja que tanca un cicle, un curs; un moment en el que alguns pares s’han d’acomiadar ja que el curs vinent els seus fills no seguiran a l’escola. Un mes en el que els nens s’acomiaden dels seus mestres i referents en l’educació sabent que alguns d’aquests mestres no seguiran amb nosaltres al setembre ja que les retallades fetes en l’educació condemnen a retallar places als mestres.

Aquest any ha estat dur per a moltes empreses i l’associació no n’ha estat aliena. Molts pares i mares han vist com els seus llocs de feina desapareixien i anaven a l’atur. Nosaltres des de l’AMPA hem volgut fer les coses sent més eficients intentant donar una qualitat mirant molt be el cost.

Estem molt agraïts als comerciants d’Olesa que ens han donat articles per a la rifa realitzada la mateixa nit. Gracies ja que vosaltres heu ajudat a animar i fer caliu en dates com aquestes.

Gracies:

13 y punto Franquesa Noa
Ardeco’s Icono, soluciones informaticas Olesa Musik
Calçats Llongueras Ingram Micro Optica Andorrana
Calçats Sendika Joguines Puig Panesa Olesa
Collita pròpia Joieria Subirats Papereria Nuria
Complements A&R Joimon Pecat dolç
Danfer Juguettos Perfumeria Xaloc
DO-HO La botiga de la Rambla Plan B
Dolços Quero L’entorn Rosa d’Abril
Esports Base L’estanc de la rambla Siscu
Farmacia Berenguer Llaminadures Cosmos SMAP
Farmacia Matas Mary Kay Sports 2
Flors Blanqué Milar Viñás e hijos
Fotos Alex Mini mon Xupa-xups
Fotos Tort Niu

Tant mateix també volem agrair a les empreses ELECNOR i PETRONIEVES per haver col·laborat econòmicament en el desenvolupament de la festa. Gracies a vosaltres hem pogut oferir un espectacle de qualitat als nens i nenes de l’escola.

Gracies a tots i bon estiu.

La Junta

Acampada a l’escola

Durant el casal d’estiu de l’escola, em realitzat la primera acampada a l’escola. Us adjuntem algunes fotos. L’experiència es molt engrescadora i segur que es la primera de moltes altres que es faran.

EXTRAESCOLARS 2012

NOTA: Les extraescolars esportives segueixen el calendari escolar. Per tant acaben el dia 21 de Juny.

Benvolguts pares i mares:

Us volem agrair la vostra col·laboració en l’enquesta que us vàrem passar respecte a les extraescolars realitzades el curs 2011-2012. I és per això que creiem oportú fer-vos partícips dels resultats de l’enquesta i que veieu que les vostres respostes no queden en no res i que ens ajuden a millorar de cara al curs vinent.

A continuació us detallem les notes de mitjana que s’han extret segons les enquestes rebudes:

Respecte als suggeriments que ens proposeu de cara l’any vinent, el més sol·licitat és l’activitat de piscina, seguit dels esports d’interior tipus escacs, esports de raqueta, el teatre, la possibilitat de realitzar activitats extraescolars al migdia, augmentar les hores de Balls moderns afegint-hi noves disciplines tipus hip-hop, i millorar el nivell de l’anglès fent les classes més amenes amb cançons, vídeos, etc.

extraescolars2012

Moltes gràcies als que hi heu participat, i esperem millorar amb la vostra ajuda!

Casals d’Estiu 2012

L’Ajuntament ja ha publicat les bases per la concessió d’ajuts econòmics per a les activitats d’estiu 2012. Pots descarregar-te les bases i la sol·licitud.

.

Famílies s’acosta la fi del curs i com cada any desde l’AMPA tornem a organitzar els Casals d’Estiu, enguany amb noves activitas.sol

Els Casals es faran del 25 de Juny al 3 d’Agost i del 3 de Setembre al 7  de Setembre.

Per mes informació podeu  descarregar els documents adjunts.

Folleto Informatiu

Informació del Projecte

Formulari Inscripcions

Gracies

L’AMPA

IV Aplec Puigventos

formiga

Sortida a les 9,30 hores de l’aparcament del pavelló poliesportiu Salvador Boada

Activitats:

El camí estarà senyalitzat amb els noms dels llocs i de la flora més representativa de l’entorn.

A l’arribada s’oferirà un esmorzar als assistents, amb embotit ofert per Carns Casals (Mercat Municipal) i fruita oferta per Fruites Jobé (Mercat Municipal).

Hi haurà una petita exposició de murals “Els meus amics els arbres” realitzats per els alumnes de la escola.

Assistirem a l’alliberament d’algun rapinyaire per part de l’Associació Miloca (Amics del Centre de recuperació de Fauna de Torreferrussa).

Amenitzarem l’esmorzar amb un recull de sardanes de compositors locals vinculades a l’entorn natural i a Olesa (gravació oferta per l’entitat ACF Olesa Sardanista).

Activitats varies per els nens.

Què cal tenir en compte

Cal ser solidari amb la natura i no deixar rastres del nostre pas (A dalt hi haurà bosses per dipositar les deixalles).

Per motiu d’espai, no es permetrà estacionar vehicles a la zona de l’aplec.

L’organització no es fa responsable de qualsevol incident que es pugui donar durant l’activitat.

En cas de pluja, l’activitat s’aplaçarà al diumenge següent.

Per mes informació descarregat el  fulleto.

Itinerari

planolIIaplec

Puigventós

v La serra de Puigventós és un espai amb un gran valor patrimonial per la diversitat d’ambients naturals i per la seva situació, a la Serralada Prelitoral Catalana, entre la vall del Llobregat i el Vallès. És un espai natural de connexió entre les serres veïnes, un important corredor biològic de la serralada prelitoral. Amb el sostre als 594 metres d’altitud a la Creu de Saba, la serra s’estén fins al popular santuari de Sant Salvador de les Espases.

v

v Disposa d’una gran riquesa biològica. La gran varietat de roques que formen la serra (pissarres i esquists, calcàries, conglomerats, gresos i argiles) ha permès que facin vida diferents comunitats vegetals com rouredes, boscos de pi blanc i alzina, garrigues mediterrànies, prats sabanoides i comunitats vegetals de roquissars. Cadascun dels ambients esmentats té la seva fauna característica i adaptada. És especialment abundant la fauna mediterrània d’ambients oberts i secs.

v

v Entre la vegetació que podrem trobar en l’itinerari que hem previst, hi ha, entre d’altres, arbres com el pi blanc, roure, alzina, olivera, avellaner, arboç, ametller, garrofer, etc, i arbustos i plantes com el matabou, esbarzer, roldor, aladern, ginesta, esparreguera, herba de Sant Jordi, trèvol pudent, lligabosc, arítjol, herba pigotera, falzia roja, garric, argelaga, estepa blanca, blenera, lleteresa, bruc, matapoll, tàrrec, llentiscle, càdec, etc