Inscripció Colònies setembre ’21


Benvolgudes famílies,

Enguany volem iniciar una nova iniciativa des del Casal Artístic. Volem realitzar unes colònies a https://barcelona.lagranjatc.com/ durant la primera setmana de setembre del 01 al 03 de setembre.

A QUINES EDATS VAN DIRIGIDES?

Aquestes colònies van dirigides a tots/es els/les infants que hagin cursat enguany des de P3 a 6è.

PERQUÈ HO FEM?

Tots junts creem històries i tots recordem aquelles colònies que vam passar quant érem petits. Enguany creiem que més que mai fa falta que les nostres filles i fills creïn aquests records i gaudeixin d’aquesta experiència. A causa de la situació actual, molts infants estan perdent les seves colònies escolars i per aquest motiu volem donar aquesta oportunitat de viure plegats uns dies plens d’emocions i noves experiències creant vincles molt positius.

QUINES SÓN LES ACTIVITATS:

ACTIVITATS INFANTIL: DES DE P3 A P5

https://barcelona.lagranjatc.com/activitats/escoles-i-instituts/colonies-escolars/vull-ser-bisbi/

La Nana Bunilda és un personatge creat per l’escriptora Mercè Companys. Els seus aprenents, els Bisbis, hem aprés a transformar la por, la ràbia i la frustració, i ens ensenyaran com fer-ho a través del joc i la imaginació.

ACTIVITATS 1r CICLE DE PRIMÀRIA: DES DE 1r A 2n

https://barcelona.lagranjatc.com/activitats/escoles-i-instituts/colonies-escolars/la-tribu/

Els indis nadius tenien forts vincles d’unitat entre ells, eren homes i dones lliures i democràtics. Vivien en harmonia amb la natura i la propietat de la terra era col.lectiva. A través de les ensenyances dels indis viurem com una autèntica tribu respectant-nos i estimant-nos envoltats de natura, animals i cavalls.

ACTIVITATS PRIMÀRIA: DES DE 3R A 6È

https://barcelona.lagranjatc.com/activitats/escoles-i-instituts/colonies-escolars/la-terra-dels-cinc-regnes/

Cinc són les claus que hauràn d’aconseguir per entrar en un Gran Regne, el de la Felicitat. L’autoconeixement, la comunicació positiva, l’autoestima, la responsabilitat i la cohesió són les claus que hauràn d’entrenar per aconseguir-ho.

PREUS I DATES:

Infantil: De P3 a 2n
Primària: De 3r a 6è
· Preu: 170€ (tot inclós, activitats, allotjament, menjar, transport)
· Quines són les dates? Del 01 al 03 de setembre.

IMPORANT!!!

HA D’HAVER-HI UN MÍNIM DE 40 INFANTS PER PODER REALITZAR LES COLÒNIES. SI NO ARRIBEM AQUEST NOMBRE D’INFANTS, NO LES PODREM REALITZAR.

RECORDEU FER UNA INSCRIPCIÓ PER A CADA INFANT

Dades mare, pare, tutor/a - Step 1 of 6

Dades mare, pare, tutor/a

Número i lletra del DNI